Haaruitval-online.nl bevat alle informatie over haar, haaruitval, haargroei, kaalheid en oplossingen tegen bijvoorbeeld kaalheid

Haar wassen met cremespoeling

img/creme.jpg

Nadat je je haar hebt gewassen met shampoo kun je een crémespoeling gebruiken. Het voornaamste doel van crémespoeling is het afgeven van verschillende ingrediënten aan het haar. Hierdoor wordt je haar sterker, beschadigingen worden hersteld en het krijgt voedingsstoffen binnen die door bijvoorbeeld kleurspoeling of door permanenten zijn verdwenen.

Als je het haar wilt stylen is crèmespoeling daar de perfecte basis voor. Je haar wordt er zachter, gladder, soepeler en lichter door. Daardoor zullen stylingproducten nóg beter pakken. Vaak hebben crèmespoelingen ook een preventieve taak: er wordt een beschermlaagje om je haar heen gevormd, je haar zal hierdoor beter beschermd zijn tegen de invloeden van buitenaf en het zal ook niet zo snel dof worden.

Een crèmespoeling gebruik je altijd nadat je je haar hebt gewassen met shampoo. Wees zuinig met crèmespoeling. Een klein beetje geeft al voldoende effect. Verdeel de crèmespoeling over je handpalm en masseer goed in over je nog natte haren. Even laten intrekken en goed uitspoelen.

Opgelet:

Als je last hebt van zeer vet haar is het af te raden een conditioner te gebruiken. Als je hoofdhuid alleen vet is en je punten zijn juist droog, dan kan je de crèmespoeling alleen in de punten smeren.

Blijvend mooi en gezond haar? Klik hier

Meer volume, meer glans